Ponowny nabór na stanowisko urzędnicze w Mieścisku

W związku z brakiem pozytywnego rozstrzygnięcia podczas poprzedniego naboru, Urząd Miejski w Mieścisku ogłosił ponowną rekrutację na stanowisko ds. dróg, transportu i gospodarki wodno-ściekowej.

Kandydaci mają możliwość składania aplikacji do dnia 11 października 2024 r. do godziny 14:30. Stanowisko to należy do Referatu Inwestycji i Infrastruktury i obejmuje odpowiedzialność za koordynację inwestycji drogowych, utrzymanie dróg, nadzór nad gospodarką wodno-ściekową oraz transportem publicznym.

Wśród wymagań niezbędnych do podjęcia pracy znajdują się m.in. wykształcenie średnie (preferowane wyższe), znajomość aktów prawnych związanych z tematyką infrastrukturalną, a także prawo jazdy. Mile widziane będzie doświadczenie na podobnym stanowisku oraz umiejętność zarządzania projektami inwestycyjnymi.

Oferta zatrudnienia dotyczy pełnego etatu, a praca będzie wykonywana głównie w siedzibie Urzędu Miejskiego w Mieścisku.

Osoby zainteresowane udziałem w naborze proszone są o złożenie dokumentów aplikacyjnych w sekretariacie Urzędu Miejskiego lub drogą pocztową. Warto pamiętać, że dokumenty, które wpłyną po terminie lub nie będą spełniać wymogów formalnych, nie zostaną rozpatrzone.

▪️POBIERZ DOKUMENTY

Kwestionariusz osobowy
Klauzula informacyjna
Oświadczenie o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych

Portal WRC

• Portal WRC powstał w 2009 roku
  • Wydawca: "FOOBU" Roman Kowalczewski
  • Adres Redakcji: ul. Mickiewicza 17/30, 62-100 Wągrowiec
  • Redaktor Naczelny: Roman Kowalczewski
  • Telefon: +48 503 142 937
  • mail: [email protected]
  • Zobacz nasz profil na:

• Niezależny Portal Powiatu Wągrowieckiego
  • Nr 1 w Powiecie Wągrowieckim
  • W naszej ofercie znajdziesz, bannery, materiały sponsorowane, filmy reklamowe oraz reportaże wideo.
  • Całą dobę sprawdzamy skrzynkę: [email protected]

Na skróty